Hyundai Srbija najavio početak prodaje potpuno novih modela IONIQ 5 i Staria

0

Hyundai Srbija sa ponosom najavljuje početak prodaje najprestižnijih novih Hyundai modela u Srbiji. Čak dva nova modela, potpuno novi IONIQ 5 i Staria dostupni su u prodajnom salonu Hyundai Srbije u Ulici Milutina Milankovića 7V od 09.11.2021.

Novi IONIQ 5 ostavlja snažan utisak futurističkim dizajnom karoserije. Osim futurističkog dizajna, odlikuju ga vrhunske performanse, ubrzanje od 0 – 100 km/h za samo 5,2 sekunde, maksimalan domet od čak 686 km, a 5 minuta punjenja je dovoljno da se pređe deonica od 100 km. Doživljaj vožnje upotpunjuje kamera za prikaz 360 stepeni, head – up prikaz prikaz na vetrobranu, krov sa solarnim ćelijama i izvrsni sistemi bezbednosti – FCA, FCA-JX, BCA, LKA, LFA koji su doprineli da novi IONIQ 5 osvoji svih 5 zvezdica na testu EuroNCAP.

IONIQ 5 za vrlo kratko vreme osvaja brojne nagrade:

  • Titula “ Automobil godine prema Auto Express New Car Awards 2021 “
  • Najnoviji Hyundai-ev potpuno električni model takođe trijumfuje u kategorijama „Mid-Size Company Car“, „Premium Electric Car“ i „Design“
  • Nemački automobil godine” 2022. u kategoriji “Nova energija”
  • Na Euro NCAP testu bezbednosti osvjio je pet zvezdica

Novi model Staria LUX svojim izgledom podseća na vizije automobila iz futurističkih filmova. Pokreće ga snažan motor 2,2 CRDI dizel sa 4WD i automatskim menjačem. Odlikuju ga specifična Premium relax sedišta obložena kožom koja se mogu prilagođavati do čak 300 mm uzdužno.

Unutrašnja kamera za nadzor putnika sa audio razglasom i digitalna instrument tabla sa multimedijalnim sistemom 10,25″ LCD ekranom i sistemi bezbednosti – FCA, FCA-JX, BCA, LKA, LFA omogućavaju bezbednu i udobnu vožnju.

Novi modeli IONIQ 5 i Staria dostupni su posetiocima samo u prodajnom salonu Hyundai Srbije radnim danima od 9h do 19h i subotom od 9h do 15h, a vozilo se može poručiti, kako kod nas tako i kod ovlašćenih Hyundai dilera.

Tehničke karakteristike i cenovnici su dostupni na sajtu Hyundai Srbije www.hyundai.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here