Kuće iz Srbije hit u Austriji

0
Modularna kuća iz Srbije na Sajmu građevinarstva u Gracu
Modularna kuća iz Srbije na Sajmu građevinarstva u Gracu

Kada se u jednoj rečenici pomenu Austrija, Srbi i građevina, nažalost prva asocijacija uvek su fizički radnici sa Balkana na nekoj skeli u Beču. Decenijama smo u Austriju izvozili jeftinu radnu snagu, a uvozili i skupo plaćali gotove proizvode. Međutim, zahvaljujući inovativnom građevinskom poduhvatu preduzetnika iz Srbije više nije tako. Austrijanci sad masovno kupuju modularne kuće iz naše zemlje.

Modularni objekti su budućnost. A modularni sistemi koji se proizvode u našoj zemlji su idealna i isplativa investicija, energetski su efikasni, apsolutno sigurni, kvalitetni, mobilni i moderni i to je ono što je posebno privuklo pažnju izbirljivih kupaca u Austriji. Srpska kompanija „Fourb paneli” iz Brusa predstavila je ovaj svoj proizvod na nedavno održanom Sajmu građevinarstva u Gracu i odmah dobila na stotine narudžbi iz Zapadne Evrope.

Modularna kuća iz Srbije na Sajmu građevinarstva u Gracu

Modularna kuća iz Srbije na Sajmu građevinarstva u Gracu-Izgradnja modularnog objekta ne zavisi od spoljnih faktora, zbog čega ovakva gradnja daje kupcima veliku sigurnost da će objekat biti završen u skladu sa svim rokovima. Od ideje do implementacije i useljenja potrebno je samo dve nedelje. To su objekti koji se brzo montiraju, lako transportuju i montiraju. Neke od ključnih karakteristika ovih objekata su da su odličan toplotni izolator, veoma su otporni na spoljašnje uticaje, štede energiju za zagrevanje do 50 %, a za njih nije potrebna građevinska dozvola. Isporučuju se u potpuno funkcionalnom stanju sa potpuno razvedenim elektroinstalacijama i ugrađenom sanitarnom opremom. Okupili smo tim stručnjaka koji su stvorili najnaprednije rešenje u oblasti građevinarstva što je potvrđeno i na sajmu u Gracu, kažu u firmi „Fourb paneli“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here